Rejser med færge fra Venedig til Kroatien

At rejse med færge fra Venedig til Kroatien er et fremragende valg! Venedig-Kroatien-færger drives af 2 rederier (Venezia Lines eller Atlas Kompas), der betjener havnene i Rovinj, Umag, Porec, Pula og Venedig.

For at være sikker på at finde en billig Venedig Kroatien bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Venezia Lines og Atlas Kompas.

Med en samlet frekvens på over 5 overfarter om dagen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Venedig Kroatien bådtur.

Den hurtigste overfart tager 2 timer 30 minutter (Venedig - Umag) for en distance på 92 km og den længste 3 timer 50 minutter (Venedig - Rovinj) for en distance på 109 km.

Færge Venedig Kroatien i tal

Lande
Italien
Kroatien
Antal overfarter
5 overfarter om dagen
Antal havne
5
Antal færgeforbindelser
4
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Venedig Kroatien færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Venedig Kroatien. Sammenlign tilbud fra Venezia Lines og Atlas Kompas, og book din færgebillet fra Venedig til Kroatien.

Alle Venedig Kroatien færgeruter

Leder du efter en færge fra Venedig til Kroatien? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Venedig og Kroatien på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Atlas Kompas eller Venezia Lines tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Venedig, Pula, Porec, Umag eller Rovinj kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Venedig og Kroatien, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Venezia Lines eller Atlas Kompas. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 4 færgeruter mellem Venedig og Kroatien!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Venedig Kroatien - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Venedig til Kroatien

Kroatien: Færgerejse og opdagelse af landet

Kroatiens havne er et ideelt udgangspunkt for din færgerejse. Havnen i Rijeka, i den nordvestlige del af landet, er en vigtig indgang for mange passagerer. Her kan du finde færger til forskellige destinationer, herunder den berømte ø Cres. En anden vigtig havn er Split i midten af landet. Herfra kan man komme til øerne Brač, Hvar og Vis, der er kendt for deres hvide sandstrande og krystalklare vand.

Færger i Kroatien tilbyder et væld af muligheder for rejsende. Uanset om du vil udforske små, uspolerede øer eller opdage travle havnebyer, er der noget for enhver smag. Øerne Korčula og Mljet, der er kendt for deres nationalparker og uspolerede natur, er let tilgængelige med færge fra Dubrovnik, en by med en rig middelalderlig arv.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None