Venedig
Rejs direkte til Porec med færge, samkørsel, bus
Porec
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Venedig til Porec?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Venedig til Porec? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Venedig til Porec er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Venedig til Porec, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Venedig til Porec.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines eller Trieste Lines, så du kan finde det Venedig Porec færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Venedig til Porec, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Venedig - Porec

Afgangshavn
Venedig
Italien
Veneto
Ankomsthavn
Porec
Kroatien
Istrien
Afstand
101 km
Færgeselskaber
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines
Hyppighed af overfarter
13 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Venedig Porec: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Venedig til Porec, kan du finde billetter fra 552 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 686 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Venedig til Porec, er 604 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Venedig til Porec er 3 timer 24 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 30 minutter om at nå Porec, mens de hurtigste både vil ankomme til Porec på 3 timer. Den første færge forlader havnen i Venedig kl. 16:30. Den sidste båd til Porec afgår fra havnen i Venedig kl. 17:00.

Gennemsnitspris for Venedig til Porec færgeoverfart
604 kr.
Prisinterval på færger Venedig Porec (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
552 kr. - 686 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Venedig Porec
3 timer 24 minutter
Afgangstid for første færge til Porec
16:30
Tidspunkt for sidste færge til Porec
17:00
Ankomsttid for første færge til Porec
20:00
Ankomsttid for sidste færge til Porec
21:30

Hvorfor tage færgen fra Venedig til Porec?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Venedig til Porec være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Porec. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Venedig til Porec er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines-færge på de 101 km mellem Venedig og Porec vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske finder du endda din Venedig-Porec-overfart lidt for kort!
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Venedig til Porec på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Venedig-Porec-overfarten med Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises -færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Venedig til Porec, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Venedig og Porec?

Hvis du ønsker at rejse mellem Venedig og Porec med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Commodore Cruises  Venedig Porec
Commodore Cruises
Commodore Cruises er et færgeselskab med base i Monaco, der tilbyder krydstogter i Middelhavet. På Vivanoda kan du sammenligne Venedig-Porec priser og bestille en Commodore Cruises billet mellem Venedig og Porec. Flere oplysninger om Commodore Cruises
Atlas Kompas Venedig Porec
Atlas Kompas
Færgeselskabet Atlas Kompas driver overfarter i Italien og Kroatien og især søforbindelser mellem havnene i Venedig og Porec. På Vivanoda kan du sammenligne Venedig-Porec priser og bestille en Atlas Kompas billet mellem Venedig og Porec. Atlas Kompas opererer 6 overfarter om ugen til Porec fra Venedig, og rejsetiden er 3 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Atlas Kompas
3 timer 30 minutter
6 overfarter om ugen
Venezia Lines Venedig Porec
Venezia Lines
Venezia Lines er et færgeselskab med base i Italien, der tilbyder færgefart mellem Venedig og de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Venedig-Porec priser og bestille en Venezia Lines billet mellem Venedig og Porec. Venezia Lines opererer 7 overfarter om ugen til Porec fra Venedig, og rejsetiden er 2 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Venezia Lines
2 timer 50 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Venedig? Hvor ankommer bådene i Porec?

Afgangshavn i Venedig

Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines færger afgår til Porec fra følgende havne i Venedig:

Venezia Tronchetto
Kort

Ankomsthavn i Porec

Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises skibe ankommer til Porec fra følgende havne:

Porec
Kort
Andre alternative overfarter mellem Venedig og Porec
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Venedig til Porec, tager det mindst 2 timer 50 minutter at tilbagelægge de 101 km fra Venedig til Porec.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Venedig og Porec om vinteren) og af færgeselskabet (Commodore Cruises , Atlas Kompas og Venezia Lines). Der er i øjeblikket 13 overfarter om ugen fra Venedig til Porec.

Der er 3 rederier, der forbinder Venedig og Porec: Commodore Cruises , Atlas Kompas og Venezia Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Venedig Porec booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Venedig og Porec tilbagelægger du 101 km.

For at tage med båd fra Venedig til Porec, kan du finde priser fra 552 kr. for den laveste, til 686 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 604 kr..

Den første færge afgår fra Venedig kl. 16:30 til Porec.

Den sidste færge til Porec afgår normalt fra Venedig kl. 17:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Venedig til Porec?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Venedig til Porec overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines eller Trieste Lines forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Venedig til du går fra borde i Porec. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Venedig og Porec.

Ombordstigning i Venedig

Før din Venedig Porec færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Venedig havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Venedig inden for den tidsfrist, som Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Venedig - Porec / I Venedig skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises -billetkontoret i Venedig-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Porec / I færgeterminalen i Venedig udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Venedig og Porec

Om bord på Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises -skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Porec er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Porec:

  • Færgen sejler ind i Porec Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Porec havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Porec Harbour.
  • Forlad skibet, og Porec er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Porec kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Porec venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt