Anbefalet rute
Anafi
Rejs direkte til Pigadia med færge
Pigadia
Se priser
Alternative ruter
Anafi
Rejs med færge til Diafani
Diafani
Rejs med færge til Pigadia
Pigadia
Se priser
Anafi
Rejs med færge til Fri
Fri
Rejs med færge til Pigadia
Pigadia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Anafi til Pigadia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Anafi til Pigadia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Anafi til Pigadia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Anafi til Pigadia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Anafi til Pigadia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets eller Aigaion Pelagos, så du kan finde det Anafi Pigadia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries eller ANEK Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Anafi til Pigadia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Anafi - Pigadia

Afgangshavn
Anafi
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Pigadia
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
160 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
6 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Anafi Pigadia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Anafi til Pigadia, kan du finde billetter fra 119 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1209 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Anafi til Pigadia, er 664 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Anafi til Pigadia er 6 timer 25 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 35 minutter om at nå Pigadia, mens de hurtigste både vil ankomme til Pigadia på 5 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Anafi kl. 02:30.

Gennemsnitspris for Anafi til Pigadia færgeoverfart
664 kr.
Prisinterval på færger Anafi Pigadia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
119 kr. - 1209 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Anafi Pigadia
6 timer 25 minutter
Afgangstid for første færge til Pigadia
02:30
Ankomsttid for første færge til Pigadia
07:45
Ankomsttid for sidste færge til Pigadia
10:05

Hvorfor tage færgen fra Anafi til Pigadia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Anafi til Pigadia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Pigadia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Anafi til Pigadia er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Under hele rejsen fra Anafi til Pigadia står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Anafi til Pigadia. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Anafi kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Blue Star Ferries eller ANEK Lines-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Pigadia fuld af energi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Anafi til Pigadia, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Anafi og Pigadia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Anafi og Pigadia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries eller ANEK Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Anafi Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Anafi-Pigadia og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Anafi-Pigadia priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Anafi og Pigadia. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
ANEK Lines Anafi Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Anafi-Pigadia og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Anafi-Pigadia priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Anafi og Pigadia. ANEK Lines opererer 2 overfarter om ugen til Pigadia fra Anafi, og rejsetiden er 6 timer 50 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
6 timer 50 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Anafi? Hvor ankommer bådene i Pigadia?

Afgangshavn i Anafi

Blue Star Ferries eller ANEK Lines færger afgår til Pigadia fra følgende havne i Anafi:

Anafi
Kort

Ankomsthavn i Pigadia

ANEK Lines eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Pigadia fra følgende havne:

Karpathos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Anafi til Pigadia, tager det mindst 6 timer 50 minutter at tilbagelægge de 160 km fra Anafi til Pigadia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Anafi og Pigadia om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries og ANEK Lines). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Anafi til Pigadia.

Der er 2 rederier, der forbinder Anafi og Pigadia: Blue Star Ferries og ANEK Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos.

Under din overfart mellem Anafi og Pigadia tilbagelægger du 160 km.

For at tage med båd fra Anafi til Pigadia, kan du finde priser fra 119 kr. for den laveste, til 1209 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 664 kr..

Den første færge afgår fra Anafi kl. 02:30 til Pigadia.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt