Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Chalki med færge
Chalki
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge, fly til Santorini
Santorini
Rejs med færge til Chalki
Chalki
Se priser
Athen
Rejs med færge til Tilos
Tilos
Rejs med færge til Chalki
Chalki
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Chalki?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Chalki? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Chalki er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Chalki, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Chalki.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line eller Sea Jets, så du kan finde det Athen Chalki færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Chalki, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Chalki

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Chalki
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
397 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
22 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Chalki: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Chalki, kan du finde billetter fra 343 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2216 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Chalki, er 1194 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Chalki er 18 timer 22 minutter. De langsomste færger vil være 19 timer 29 minutter om at nå Chalki, mens de hurtigste både vil ankomme til Chalki på 17 timer 14 minutter. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 18:01.

Gennemsnitspris for Athen til Chalki færgeoverfart
1194 kr.
Prisinterval på færger Athen Chalki (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
343 kr. - 2216 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Chalki
18 timer 22 minutter
Afgangstid for første færge til Chalki
18:01
Ankomsttid for første færge til Chalki
11:15
Ankomsttid for sidste færge til Chalki
13:30

Hvorfor tage færgen fra Athen til Chalki?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Chalki være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Chalki. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Chalki er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Athen-Chalki kan du gå ud på ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Chalki og føler dig helt zen og energisk.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Athen Chalki-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Hvile i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Athen til Chalki ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Chalki?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Chalki med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Athen Chalki
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Athen-Chalki og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Chalki priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Athen og Chalki. ANEK Lines opererer 2 overfarter om ugen til Chalki fra Athen, og rejsetiden er 22 timer. Flere oplysninger om ANEK Lines
22 timer
2 overfarter om ugen
Aigaion Pelagos Athen Chalki
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og havne i Det Ægæiske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Chalki priser og bestille en Aigaion Pelagos billet mellem Athen og Chalki. Flere oplysninger om Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Athen Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Athen-Chalki og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Chalki priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Athen og Chalki. Flere oplysninger om Blue Star Ferries

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Chalki?

Afgangshavn i Athen

ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries færger afgår til Chalki fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort
Athens Piraeus E3
Kort

Ankomsthavn i Chalki

Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller ANEK Lines skibe ankommer til Chalki fra følgende havne:

Chalki
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Chalki, tager det mindst 22 timer at tilbagelægge de 397 km fra Athen til Chalki.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Chalki om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Aigaion Pelagos og Blue Star Ferries). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Athen til Chalki.

Der er 3 rederier, der forbinder Athen og Chalki: ANEK Lines, Aigaion Pelagos og Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Chalki booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Chalki tilbagelægger du 397 km.

For at tage med båd fra Athen til Chalki, kan du finde priser fra 343 kr. for den laveste, til 2216 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1194 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 18:01 til Chalki.

Hvordan er en færgeoverfart fra Athen til Chalki?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Athen og Chalki ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Athen til udstigning i Chalki, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line og Sea Jets' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Athen og Chalki.

Ombordstigning i Athen

Inden du tager af sted på din færgetur fra Athen Chalki til Athen, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Athen havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Athen. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Athen - Chalki / I Athen skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller ANEK Lines-billetkontoret i Athen-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Chalki / Fra færgeterminalen i Athen vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Athen og Chalki

Om bord på Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller ANEK Lines-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgens ankomst til Chalki

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Chalki:

  • Færgen sejler ind i Chalki Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Chalki fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Chalki Harbour.
  • Forlad skibet, og Chalki er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Chalki kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Chalki venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt