Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Kimolos med færge
Kimolos
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge, fly til Milos
Milos
Rejs med færge til Kimolos
Kimolos
Se priser
Athen
Rejs med færge til Serifos
Serifos
Rejs med færge til Kimolos
Kimolos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Kimolos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Kimolos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Kimolos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Kimolos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Kimolos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines eller Aegean Sea Lines, så du kan finde det Athen Kimolos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets, Aegean Speed Lines eller Zante Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Kimolos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Kimolos

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Kimolos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
152 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Kimolos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Kimolos, kan du finde billetter fra 261 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1224 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Kimolos, er 746 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Kimolos er 6 timer 15 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 35 minutter om at nå Kimolos, mens de hurtigste både vil ankomme til Kimolos på 5 timer 55 minutter. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 07:00.

Gennemsnitspris for Athen til Kimolos færgeoverfart
746 kr.
Prisinterval på færger Athen Kimolos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
261 kr. - 1224 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Kimolos
6 timer 15 minutter
Afgangstid for første færge til Kimolos
07:00
Ankomsttid for første færge til Kimolos
12:55
Ankomsttid for sidste færge til Kimolos
13:35

Hvorfor tage færgen fra Athen til Kimolos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Kimolos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kimolos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Kimolos er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. Når du går om bord på en Sea Jets, Aegean Speed Lines eller Zante Ferries-færge i Athen, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Kimolos. Det er dog værd at spørge Sea Jets, Aegean Speed Lines eller Zante Ferries-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Kimolos.
Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Athen Kimolos-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Sea Jets, Aegean Speed Lines eller Zante Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Kimolos helt afslappet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Athen og Kimolos med din familie på end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Athen, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Athen og Kimolos vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Kimolos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Kimolos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets, Aegean Speed Lines eller Zante Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Athen Kimolos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Kimolos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Athen og Kimolos. Sea Jets opererer 1 overfarter om ugen til Kimolos fra Athen, og rejsetiden er 3 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
3 timer 55 minutter
1 overfarter om ugen
Aegean Speed Lines Athen Kimolos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder færgefart mellem de græske øer og havne på det græske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Kimolos priser og bestille en Aegean Speed Lines billet mellem Athen og Kimolos. Aegean Speed Lines opererer 3 overfarter om ugen til Kimolos fra Athen, og rejsetiden er 4 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Aegean Speed Lines
4 timer 55 minutter
3 overfarter om ugen
Zante Ferries Athen Kimolos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries blev grundlagt i 1990 og har hjemsted i Zakynthos, Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Kimolos priser og bestille en Zante Ferries billet mellem Athen og Kimolos. Zante Ferries opererer 6 overfarter om ugen til Kimolos fra Athen, og rejsetiden er 6 timer. Flere oplysninger om Zante Ferries
6 timer
6 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Kimolos?

Afgangshavn i Athen

Sea Jets, Aegean Speed Lines eller Zante Ferries færger afgår til Kimolos fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Kimolos

Zante Ferries, Aegean Speed Lines eller Sea Jets skibe ankommer til Kimolos fra følgende havne:

Kimolos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Kimolos, tager det mindst 3 timer 55 minutter at tilbagelægge de 152 km fra Athen til Kimolos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Kimolos om vinteren) og af færgeselskabet (Sea Jets, Aegean Speed Lines og Zante Ferries). Der er i øjeblikket 10 overfarter om ugen fra Athen til Kimolos.

Der er 3 rederier, der forbinder Athen og Kimolos: Sea Jets, Aegean Speed Lines og Zante Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Kimolos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Kimolos tilbagelægger du 152 km.

For at tage med båd fra Athen til Kimolos, kan du finde priser fra 261 kr. for den laveste, til 1224 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 746 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 07:00 til Kimolos.

Hvordan er en færgeoverfart fra Athen til Kimolos?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Athen til Kimolos overfart til søs er. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Athen Kimolos med Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines eller Aegean Sea Lines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Athen til landgang i Kimolos. Du kan også finde praktiske oplysninger om Athen og Kimolos.

Klar til ombordstigning i Athen

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Athen Kimolos-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Athen havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Sea Jets, Aegean Speed Lines eller Zante Ferries) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Athen. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Athen - Kimolos / I færgeterminalen i Athen skal du kigge efter Sea Jets, Aegean Speed Lines eller Zante Ferries-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Kimolos / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Athen, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Zante Ferries, Aegean Speed Lines eller Sea Jets' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Livet om bord på færgen mellem Athen og Kimolos

På Zante Ferries, Aegean Speed Lines eller Sea Jets-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Udstigning fra færgen i Kimolos

Her er nogle oplysninger om udstigning i Kimolos:

  • Kimolos Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Kimolos fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Kimolos Harbour.
  • Forlad skibet, og Kimolos er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. Toldpersonalet i Kimolos havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Kimolos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt