Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Mytilene med færge, fly
Mytilene
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge til Chios
Chios
Rejs med færge til Mytilene
Mytilene
Se priser
Athen
Rejs med færge til Syros
Syros
Rejs med færge til Mytilene
Mytilene
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Mytilene?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Mytilene? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Mytilene er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Mytilene, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Mytilene.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets, så du kan finde det Athen Mytilene færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Mytilene, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Mytilene

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Mytilene
Grækenland
Nordlige Øer
Afstand
277 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
11 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
10 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Mytilene: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Mytilene, kan du finde billetter fra 403 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2052 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Mytilene, er 1082 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Mytilene er 13 timer 6 minutter. De langsomste færger vil være 16 timer 5 minutter om at nå Mytilene, mens de hurtigste både vil ankomme til Mytilene på 11 timer 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 10:00. Den sidste båd til Mytilene afgår fra havnen i Athen kl. 22:00.

Gennemsnitspris for Athen til Mytilene færgeoverfart
1082 kr.
Prisinterval på færger Athen Mytilene (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
403 kr. - 2052 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Mytilene
13 timer 6 minutter
Afgangstid for første færge til Mytilene
10:00
Tidspunkt for sidste færge til Mytilene
22:00
Ankomsttid for første færge til Mytilene
07:05
Ankomsttid for sidste færge til Mytilene
22:40

Hvorfor tage færgen fra Athen til Mytilene?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Mytilene være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Mytilene. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Mytilene er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Athen-Mytilene kan du gå ud på Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Mytilene og føler dig helt zen og energisk.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Athen på en Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries-færge, der tilbagelægger de 277 km til Mytilene med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Mytilene så hurtigt!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På Athen Mytilene-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Mytilene. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Mytilene?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Mytilene med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Athen Mytilene
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Mytilene priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Mytilene. Hellenic Seaways opererer 11 overfarter om ugen til Mytilene fra Athen, og rejsetiden er 10 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
10 timer 50 minutter
11 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Athen Mytilene
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Athen-Mytilene og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Mytilene priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Athen og Mytilene. Flere oplysninger om Blue Star Ferries

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Mytilene?

Afgangshavn i Athen

Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries færger afgår til Mytilene fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E6
Kort
Athens Piraeus E1
Kort

Ankomsthavn i Mytilene

Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Mytilene fra følgende havne:

Mytilene
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Mytilene, tager det mindst 10 timer 50 minutter at tilbagelægge de 277 km fra Athen til Mytilene.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Mytilene om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways og Blue Star Ferries). Der er i øjeblikket 11 overfarter om ugen fra Athen til Mytilene.

Der er 2 rederier, der forbinder Athen og Mytilene: Hellenic Seaways og Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Under din overfart mellem Athen og Mytilene tilbagelægger du 277 km.

For at tage med båd fra Athen til Mytilene, kan du finde priser fra 403 kr. for den laveste, til 2052 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1082 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 10:00 til Mytilene.

Den sidste færge til Mytilene afgår normalt fra Athen kl. 22:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt