Anbefalet rute
Folegandros
Rejs direkte til Lavrio med færge
Lavrio
Se priser
Alternative ruter
Folegandros
Rejs med færge til Kythnos
Kythnos
Rejs med færge til Lavrio
Lavrio
Se priser
Folegandros
Rejs med færge til Kea
Kea
Rejs med færge til Lavrio
Lavrio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Folegandros til Lavrio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Folegandros til Lavrio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Folegandros til Lavrio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Folegandros til Lavrio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Folegandros til Lavrio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines eller Triton Ferries, så du kan finde det Folegandros Lavrio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Folegandros til Lavrio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Folegandros - Lavrio

Afgangshavn
Folegandros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Lavrio
Grækenland
Attica
Afstand
143 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines, Triton Ferries
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
10 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Folegandros til Lavrio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Folegandros til Lavrio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lavrio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Folegandros til Lavrio er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Sea Jets eller Hellenic Seaways-færge på de 143 km mellem Folegandros og Lavrio vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Folegandros-Lavrio-overfart lidt for kort!
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Folegandros til Lavrio, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Folegandros til Lavrio, er det en komfort, som du bør nyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Folegandros og Lavrio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Folegandros og Lavrio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Folegandros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Folegandros-Lavrio priser og bestille en Sea Jets billet mellem Folegandros og Lavrio. Sea Jets opererer 1 overfarter om ugen til Lavrio fra Folegandros, og rejsetiden er 10 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
10 timer 20 minutter
1 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Folegandros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Folegandros-Lavrio priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Folegandros og Lavrio. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Folegandros? Hvor ankommer bådene i Lavrio?

Afgangshavn i Folegandros

Sea Jets eller Hellenic Seaways færger afgår til Lavrio fra følgende havne i Folegandros:

Folegandros
Kort
Folegandros
Kort

Ankomsthavn i Lavrio

Hellenic Seaways eller Sea Jets skibe ankommer til Lavrio fra følgende havne:

Lavrio
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Folegandros til Lavrio, tager det mindst 10 timer 20 minutter at tilbagelægge de 143 km fra Folegandros til Lavrio.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Folegandros og Lavrio om vinteren) og af færgeselskabet (Sea Jets og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Folegandros til Lavrio.

Der er 2 rederier, der forbinder Folegandros og Lavrio: Sea Jets og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines, Triton Ferries.

Under din overfart mellem Folegandros og Lavrio tilbagelægger du 143 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt