Anbefalet rute
Heraklion
Rejs direkte til Chalki med færge
Chalki
Se priser
Alternative ruter
Heraklion
Rejs med færge, fly til Rhodos
Rhodos
Rejs med færge til Chalki
Chalki
Se priser
Heraklion
Rejs med færge til Fri
Fri
Rejs med færge til Chalki
Chalki
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Heraklion til Chalki?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Heraklion til Chalki? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Heraklion til Chalki er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Heraklion til Chalki, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Heraklion til Chalki.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets eller Aigaion Pelagos, så du kan finde det Heraklion Chalki færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines eller Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Heraklion til Chalki, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Heraklion - Chalki

Afgangshavn
Heraklion
Grækenland
Kreta
Ankomsthavn
Chalki
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
244 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
12 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Heraklion til Chalki?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Heraklion til Chalki være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Chalki. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Heraklion til Chalki er en ideel måde at rejse på.

Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Heraklion-Chalki i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Chalki for at komme af båden.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Heraklion Chalki-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på ANEK Lines eller Blue Star Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Heraklion Chalki-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra ANEK Lines eller Blue Star Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Chalki uden stress og helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Heraklion og Chalki?

Hvis du ønsker at rejse mellem Heraklion og Chalki med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines eller Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Heraklion Chalki
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Heraklion-Chalki og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Chalki priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Heraklion og Chalki. ANEK Lines opererer 2 overfarter om ugen til Chalki fra Heraklion, og rejsetiden er 12 timer. Flere oplysninger om ANEK Lines
12 timer
2 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Heraklion Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Heraklion-Chalki og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Chalki priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Heraklion og Chalki. Flere oplysninger om Blue Star Ferries

Hvor afgår færgerne i Heraklion? Hvor ankommer bådene i Chalki?

Afgangshavn i Heraklion

ANEK Lines eller Blue Star Ferries færger afgår til Chalki fra følgende havne i Heraklion:

Heraklion
Kort

Ankomsthavn i Chalki

Blue Star Ferries eller ANEK Lines skibe ankommer til Chalki fra følgende havne:

Chalki
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Heraklion til Chalki, tager det mindst 12 timer at tilbagelægge de 244 km fra Heraklion til Chalki.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Heraklion og Chalki om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines og Blue Star Ferries). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Heraklion til Chalki.

Der er 2 rederier, der forbinder Heraklion og Chalki: ANEK Lines og Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos.

Under din overfart mellem Heraklion og Chalki tilbagelægger du 244 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt