Rejser med færge fra Marseille til Korsika

At rejse med færge fra Marseille til Korsika er et fremragende valg! Marseille-Korsika-færger drives af 2 rederier (La Meridionale eller Corsica Linea), der betjener havnene i L'Ile-Rousse, Ajaccio, Porto-Vecchio, Propriano, Bastia og Marseille.

For at være sikker på at finde en billig Marseille Korsika bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra La Meridionale og Corsica Linea.

Den hurtigste overfart tager 9 timer 30 minutter (Marseille - Ajaccio) for en distance på 315 km og den længste 17 timer (Marseille - Porto-Vecchio) for en distance på 372 km.

Færge Marseille Korsika i tal

Lande
Frankrig
Antal overfarter
4 overfarter om dagen
Antal havne
6
Antal færgeforbindelser
5
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Marseille Korsika færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Marseille Korsika. Sammenlign tilbud fra La Meridionale og Corsica Linea, og book din færgebillet fra Marseille til Korsika.

Alle Marseille Korsika færgeruter

Leder du efter en færge fra Marseille til Korsika? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Marseille og Korsika på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Corsica Linea eller La Meridionale tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Marseille, Bastia, Propriano, Porto-Vecchio, Ajaccio eller L'Ile-Rousse kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Marseille og Korsika, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder La Meridionale eller Corsica Linea. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 5 færgeruter mellem Marseille og Korsika!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Marseille Korsika - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Marseille til Korsika

Korsika: Ankomst med færge fra Marseille og udforskning af regionen

Når du er på øen, kan du udforske de travle kystbyer Ajaccio, Bastia og Calvi eller fortabe dig i landsbyerne på bakketoppen i øens indre. Hvis du er naturelsker, er Korsika også et paradis for vandrere, og der er mange vandrestier, som byder på spektakulære udsigter over havet og bjergene.

Korsika er også et gastronomisk paradis med et rigt lokalt køkken. Gå ikke glip af øens specialiteter som f.eks. fåreost, maquishonning, figatellu, charcuteri og selvfølgelig lokale vine.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None