Anbefalet rute
Napoli
Rejs direkte til Vulcano med færge
Vulcano
Se priser
Alternative ruter
Napoli
Rejs med færge til Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Rejs med færge til Vulcano
Vulcano
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Napoli til Vulcano?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Napoli til Vulcano? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Napoli til Vulcano er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Napoli til Vulcano, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Napoli til Vulcano.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Siremar, Alilauro, SNAV eller Liberty Lines, så du kan finde det Napoli Vulcano færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra SNAV, Alilauro eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Napoli til Vulcano, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Napoli - Vulcano

Afgangshavn
Napoli
Italien
Campania
Ankomsthavn
Vulcano
Italien
Æoliske Øer
Afstand
276 km
Færgeselskaber
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
6 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Napoli Vulcano: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Napoli til Vulcano, kan du finde billetter fra 448 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2223 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Napoli til Vulcano, er 1067 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Napoli til Vulcano er 11 timer 2 minutter. De langsomste færger vil være 16 timer 30 minutter om at nå Vulcano, mens de hurtigste både vil ankomme til Vulcano på 6 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Napoli kl. 14:30. Den sidste båd til Vulcano afgår fra havnen i Napoli kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Napoli til Vulcano færgeoverfart
1067 kr.
Prisinterval på færger Napoli Vulcano (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
448 kr. - 2223 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Napoli Vulcano
11 timer 2 minutter
Afgangstid for første færge til Vulcano
14:30
Tidspunkt for sidste færge til Vulcano
20:00
Ankomsttid for første færge til Vulcano
10:35
Ankomsttid for sidste færge til Vulcano
20:45

Hvorfor tage færgen fra Napoli til Vulcano?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Napoli til Vulcano være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Vulcano. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Napoli til Vulcano er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra SNAV, Alilauro eller Siremar står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Napoli, til det forlader Vulcano. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.
Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Napoli Vulcano-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra SNAV, Alilauro eller Siremar er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Vulcano helt afslappet.
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Napoli kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af SNAV, Alilauro eller Siremar-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Vulcano fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Napoli og Vulcano?

Hvis du ønsker at rejse mellem Napoli og Vulcano med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder SNAV, Alilauro eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

SNAV Napoli Vulcano
SNAV
SNAV er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer og havne på det italienske fastland samt internationale forbindelser til Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Vulcano priser og bestille en SNAV billet mellem Napoli og Vulcano. SNAV opererer 7 overfarter om ugen til Vulcano fra Napoli, og rejsetiden er 6 timer 10 minutter. Flere oplysninger om SNAV
6 timer 10 minutter
7 overfarter om ugen
Alilauro Napoli Vulcano
Alilauro
Alilauro er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer i Det Tyrrhenske Hav, herunder Ischia og Capri. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Vulcano priser og bestille en Alilauro billet mellem Napoli og Vulcano. Alilauro opererer 7 overfarter om ugen til Vulcano fra Napoli, og rejsetiden er 6 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Alilauro
6 timer 10 minutter
7 overfarter om ugen
Siremar Napoli Vulcano
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Vulcano priser og bestille en Siremar billet mellem Napoli og Vulcano. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Napoli? Hvor ankommer bådene i Vulcano?

Afgangshavn i Napoli

SNAV, Alilauro eller Siremar færger afgår til Vulcano fra følgende havne i Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kort
Napoli Molo Angioino
Kort

Ankomsthavn i Vulcano

Siremar, Alilauro eller SNAV skibe ankommer til Vulcano fra følgende havne:

Vulcano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Napoli til Vulcano, tager det mindst 6 timer 10 minutter at tilbagelægge de 276 km fra Napoli til Vulcano.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Napoli og Vulcano om vinteren) og af færgeselskabet (SNAV, Alilauro og Siremar). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Napoli til Vulcano.

Der er 3 rederier, der forbinder Napoli og Vulcano: SNAV, Alilauro og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Napoli Vulcano booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Napoli og Vulcano tilbagelægger du 276 km.

For at tage med båd fra Napoli til Vulcano, kan du finde priser fra 448 kr. for den laveste, til 2223 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1067 kr..

Den første færge afgår fra Napoli kl. 14:30 til Vulcano.

Den sidste færge til Vulcano afgår normalt fra Napoli kl. 20:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Napoli til Vulcano?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Napoli til Vulcano overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Napoli til udstigning i Vulcano, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Siremar, Alilauro, SNAV og Liberty Lines' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Napoli og Vulcano.

Klar til ombordstigning i Napoli

Inden du tager af sted på din færgetur fra Napoli Vulcano til Napoli, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Napoli / Du skal ankomme til færgeterminalen i Napoli inden for den tidsfrist, som SNAV, Alilauro eller Siremar har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Napoli - Vulcano / Gå til Siremar, Alilauro eller SNAV-skranken i færgeterminalen i Napoli for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Vulcano / Fra færgeterminalen i Napoli vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. Hvis du rejser i bil, vil Siremar, Alilauro eller SNAV' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på færgen fra Napoli til Vulcano

På Siremar, Alilauro eller SNAV-skibene er der noget for enhver smag. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Vulcano er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Vulcano:

  • Anløb af Vulcano Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Vulcano fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Napoli til Vulcano i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Vulcano.
  • Forlad skibet, og Vulcano er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Vulcano havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Vulcano for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt