Anbefalet rute
Santorini
Rejs direkte til Rafina med færge
Rafina
Se priser
Alternative ruter
Santorini
Rejs med fly, færge til Mykonos
Mykonos
Rejs med færge til Rafina
Rafina
Se priser
Santorini
Rejs med færge til Ios
Ios
Rejs med færge til Rafina
Rafina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santorini til Rafina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santorini til Rafina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santorini til Rafina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santorini til Rafina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santorini til Rafina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries eller ANEK Lines, så du kan finde det Santorini Rafina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Golden Star Ferries eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santorini til Rafina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santorini - Rafina

Afgangshavn
Santorini
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Rafina
Grækenland
Attica
Afstand
222 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
5 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santorini Rafina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santorini til Rafina, kan du finde billetter fra 604 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1843 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santorini til Rafina, er 1224 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santorini til Rafina er 6 timer 5 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 5 minutter om at nå Rafina, mens de hurtigste både vil ankomme til Rafina på 6 timer 5 minutter. Den første færge forlader havnen i Santorini kl. 14:15.

Gennemsnitspris for Santorini til Rafina færgeoverfart
1224 kr.
Prisinterval på færger Santorini Rafina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
604 kr. - 1843 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santorini Rafina
6 timer 5 minutter
Afgangstid for første færge til Rafina
14:15
Ankomsttid for første færge til Rafina
20:20

Hvorfor tage færgen fra Santorini til Rafina?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Santorini til Rafina være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rafina. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Santorini til Rafina er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Santorini Rafina-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Golden Star Ferries eller Sea Jets-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Rafina uden stress og helt afslappet.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. Når du går om bord på en Golden Star Ferries eller Sea Jets-færge i Santorini, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Rafina. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Golden Star Ferries eller Sea Jets, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Santorini og Rafina med din familie på end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Santorini, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Santorini til Rafina i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santorini og Rafina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santorini og Rafina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Golden Star Ferries eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Golden Star Ferries Santorini Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Grækenland, Italien og Tyrkiet. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Rafina priser og bestille en Golden Star Ferries billet mellem Santorini og Rafina. Golden Star Ferries opererer 14 overfarter om ugen til Rafina fra Santorini, og rejsetiden er 6 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Golden Star Ferries
6 timer 50 minutter
14 overfarter om ugen
Sea Jets Santorini Rafina
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Rafina priser og bestille en Sea Jets billet mellem Santorini og Rafina. Sea Jets opererer 7 overfarter om ugen til Rafina fra Santorini, og rejsetiden er 5 timer. Flere oplysninger om Sea Jets
5 timer
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Santorini? Hvor ankommer bådene i Rafina?

Afgangshavn i Santorini

Golden Star Ferries eller Sea Jets færger afgår til Rafina fra følgende havne i Santorini:

Santorini
Kort

Ankomsthavn i Rafina

Sea Jets eller Golden Star Ferries skibe ankommer til Rafina fra følgende havne:

Rafina
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Santorini til Rafina, tager det mindst 5 timer at tilbagelægge de 222 km fra Santorini til Rafina.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Santorini og Rafina om vinteren) og af færgeselskabet (Golden Star Ferries og Sea Jets). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Santorini til Rafina.

Der er 2 rederier, der forbinder Santorini og Rafina: Golden Star Ferries og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines.

Under din overfart mellem Santorini og Rafina tilbagelægger du 222 km.

For at tage med båd fra Santorini til Rafina, kan du finde priser fra 604 kr. for den laveste, til 1843 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1224 kr..

Den første færge afgår fra Santorini kl. 14:15 til Rafina.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt