Anbefalet rute
Swinoujscie
Rejs direkte til Trelleborg med færge
Trelleborg
Se priser
Alternative ruter
Swinoujscie
Rejs med færge til Malmø
Malmø
Rejs med færge, bus til Lubeck
Lubeck
Rejs med færge til Trelleborg
Trelleborg
Se priser
Swinoujscie
Rejs med færge til Malmø
Malmø
Rejs med bus til Rostock
Rostock
Rejs med færge til Trelleborg
Trelleborg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Swinoujscie til Trelleborg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Swinoujscie til Trelleborg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Swinoujscie til Trelleborg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Swinoujscie til Trelleborg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Swinoujscie til Trelleborg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines eller Unity Line, så du kan finde det Swinoujscie Trelleborg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Unity Line eller TT-Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Swinoujscie til Trelleborg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Swinoujscie - Trelleborg

Afgangshavn
Swinoujscie
Polen
Ankomsthavn
Trelleborg
Sverige
Afstand
177 km
Færgeselskaber
TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line
Hyppighed af overfarter
9 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Swinoujscie Trelleborg: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Swinoujscie til Trelleborg, kan du finde billetter fra 358 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1082 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Swinoujscie til Trelleborg, er 686 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Swinoujscie til Trelleborg er 6 timer 25 minutter. De langsomste færger vil være 8 timer om at nå Trelleborg, mens de hurtigste både vil ankomme til Trelleborg på 6 timer. Den første færge forlader havnen i Swinoujscie kl. 01:00. Den sidste båd til Trelleborg afgår fra havnen i Swinoujscie kl. 18:15.

Gennemsnitspris for Swinoujscie til Trelleborg færgeoverfart
686 kr.
Prisinterval på færger Swinoujscie Trelleborg (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
358 kr. - 1082 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Swinoujscie Trelleborg
6 timer 25 minutter
Afgangstid for første færge til Trelleborg
01:00
Tidspunkt for sidste færge til Trelleborg
18:15
Ankomsttid for første færge til Trelleborg
00:15
Ankomsttid for sidste færge til Trelleborg
23:00

Hvorfor tage færgen fra Swinoujscie til Trelleborg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Swinoujscie til Trelleborg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Trelleborg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Swinoujscie til Trelleborg er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Swinoujscie Trelleborg-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Unity Line eller TT-Line-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Swinoujscie kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Unity Line eller TT-Line-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Trelleborg fuld af energi.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Swinoujscie-Trelleborg i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Trelleborg for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Swinoujscie og Trelleborg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Swinoujscie og Trelleborg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Unity Line eller TT-Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Unity Line Swinoujscie Trelleborg
Unity Line
Færgeselskabet Unity Line driver overfarter i Polen og Sverige og især søforbindelser mellem havnene i Swinoujscie og Trelleborg. På Vivanoda kan du sammenligne Swinoujscie-Trelleborg priser og bestille en Unity Line billet mellem Swinoujscie og Trelleborg. Flere oplysninger om Unity Line
TT-Line Swinoujscie Trelleborg
TT-Line
Færgeselskabet TT-Line driver overfarter i Polen og Sverige og især søforbindelser mellem havnene i Swinoujscie og Trelleborg. På Vivanoda kan du sammenligne Swinoujscie-Trelleborg priser og bestille en TT-Line billet mellem Swinoujscie og Trelleborg. TT-Line opererer 9 overfarter om ugen til Trelleborg fra Swinoujscie, og rejsetiden er 5 timer 55 minutter. Flere oplysninger om TT-Line
5 timer 55 minutter
9 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Swinoujscie? Hvor ankommer bådene i Trelleborg?

Afgangshavn i Swinoujscie

Unity Line eller TT-Line færger afgår til Trelleborg fra følgende havne i Swinoujscie:

Swinoujscie
Kort

Ankomsthavn i Trelleborg

TT-Line eller Unity Line skibe ankommer til Trelleborg fra følgende havne:

Trelleborg
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Swinoujscie til Trelleborg, tager det mindst 5 timer 55 minutter at tilbagelægge de 177 km fra Swinoujscie til Trelleborg.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Swinoujscie og Trelleborg om vinteren) og af færgeselskabet (Unity Line og TT-Line). Der er i øjeblikket 9 overfarter om ugen fra Swinoujscie til Trelleborg.

Der er 2 rederier, der forbinder Swinoujscie og Trelleborg: Unity Line og TT-Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line.

Under din overfart mellem Swinoujscie og Trelleborg tilbagelægger du 177 km.

For at tage med båd fra Swinoujscie til Trelleborg, kan du finde priser fra 358 kr. for den laveste, til 1082 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 686 kr..

Den første færge afgår fra Swinoujscie kl. 01:00 til Trelleborg.

Den sidste færge til Trelleborg afgår normalt fra Swinoujscie kl. 18:15.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt