Rejser med færge fra Volos til Sporaderne Øer

At rejse med færge fra Volos til Sporaderne Øer er et fremragende valg! Volos-Sporaderne Øer-færger drives af 4 rederier (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins), der betjener havnene i Alonnisos, Skopelos, Skiathos og Volos.

For at være sikker på at finde en billig Volos Sporaderne Øer bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins.

Den hurtigste overfart tager 2 timer 10 minutter (Volos - Skiathos) for en distance på 53 km og den længste 5 timer 30 minutter (Volos - Alonnisos) for en distance på 88 km.

Færge Volos Sporaderne Øer i tal

Lande
Grækenland
Antal overfarter
9 overfarter om dagen
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
4
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Volos Sporaderne Øer færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Volos Sporaderne Øer. Sammenlign tilbud fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins, og book din færgebillet fra Volos til Sporaderne Øer.

Alle Volos Sporaderne Øer færgeruter

Leder du efter en færge fra Volos til Sporaderne Øer? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Volos og Sporaderne Øer på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Volos, Skiathos, Skopelos eller Alonnisos kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Volos og Sporaderne Øer, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 3 færgeruter mellem Volos og Sporaderne Øer!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Volos Sporaderne Øer - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Volos til Sporaderne Øer

Sporaderne Øer: Ankomst med færge fra Volos og udforskning af regionen

  1. Skopelos:
    Start din udforskning af Sporaderne med den smukke ø Skopelos. Når du ankommer med færgen, vil du straks blive fortryllet af de smukke hvide huse, der står på bakkerne. Gå på opdagelse i den gamle bydel med de smalle gader og hyggelige caféer. Husk at besøge Panagitsa-kirken fra det 18. århundrede, som er berømt for sine storslåede ikoner og panoramaudsigten over havet.

  2. Skiathos :
    Du fortsætter din færgetur til den berømte ø Skiathos. Skiathos er kendt for sine fine sandstrande og er det ideelle sted at slappe af og slikke sol. Tag en dukkert i det krystalklare vand på Koukounaries-stranden, eller besøg klosteret Panagia Kounistra, et traditionelt sted for tilbedelse midt i frodige grønne landskaber.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None