Anbefalet rute
Umeå
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Norrköping
Norrköping
Se priser
Alternative ruter
Umeå
Rejs direkte til Norrköping med tog
Norrköping
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Norrköping?

Planlægger du at rejse til Norrköping fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Norrköping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Norrköping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Norrköping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Norrköping-rejse.

På din rejse fra Umeå til Norrköping har du flere transportmuligheder

Bus fra Umeå til Norrköping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Umeå til Norrköping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Umeå Norrköping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Norrköping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Umeå Norrköping

Mange flyvninger forbinder Umeå til Norrköping hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Norrköping på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Norrköping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Norrköping

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Norrköping
Sverige
Afstand
621 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Umeå Norrköping billetter
Søg efter overnatning i Norrköping
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Norrköping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Norrköping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Norrköping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Norrköping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Umeå og Norrköping

Fordele og ulemper ved at flyve fra Umeå til Norrköping?
Hastighed At flyve mellem Umeå og Norrköping er den hurtigste måde at rejse de 621 km mellem Umeå og Norrköping på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Umeå Norrköping har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Umeå til Norrköping?
Service om bord Moderne busser mellem Umeå og Norrköping er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Umeå og Norrköping kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Umeå til Norrköping?
Hastighed Tog fra Umeå til Norrköping er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Umeå-Norrköping-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Norrköping?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Afgangslufthavne i Umeå

Umea
Kort

Norrköping ankomst busstationer

Norrkoping
Kort
Norrköping
Kort

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Kort
Søg efter Umeå Norrköping billetter
Søg efter overnatning i Norrköping

Bus Umeå Norrköping

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Umeå-Norrköping varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Umeå til Norrköping på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Umeå og Norrköping varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Norrköping på din rejsedato.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Umeå-Norrköping, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Umeå Norrköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Umeå Norrköping

Tog Umeå Norrköping

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Umeå og Norrköping anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Umeå til Norrköping afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Norrköping er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Umeå til Norrköping mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Umeå til Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Umeå Norrköping

Flyrejser Umeå Norrköping

Flyselskaber Umeå Norrköping

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Umeå Norrköping
Umeå til Norrköping bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Umeå til Norrköping

Hvad skal man se og lave i Norrköping?

Der er mange forskellige måder at komme rundt i Norrköping på. Byen har et effektivt offentligt transportsystem med busser og sporvogne, der forbinder de forskellige dele af byen. Det er også muligt at komme rundt på cykel, da byen har cykelstier og et cykeludlejningssystem. For rejsende, der ønsker at udforske det omkringliggende område, er det muligt at leje en bil eller tage et tog fra Norrköping Hovedbanegård.

Ud over museerne kan rejsende udforske Norrköpings gamle bydel med brostensbelagte gader og historiske bygninger samt byens parker, såsom Motala Ström River Park og Folkparken City Park. Byen er også kendt for sin årlige musikfestival, Bråvalla, som tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Søg efter Umeå Norrköping billetter
Søg efter overnatning i Norrköping

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt