Umeå
Rejs direkte til Luleå med tog
Luleå
Se priser

Hvordan kommer man fra Umeå til Luleå?

Planlægger du at rejse til Luleå fra Umeå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Umeå til Luleå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Umeå og Luleå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ eller Norrtåg) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Umeå og Luleå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Umeå-Luleå-rejse.

På din rejse fra Umeå til Luleå har du flere transportmuligheder

Togbillet Umeå Luleå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Umeå Luleå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Umeå til Luleå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Umeå Luleå

Afgangsby
Umeå
Sverige
Destination by
Luleå
Sverige
Afstand
215 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Umeå Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå
Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Luleå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Umeå til Luleå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Umeå og Luleå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ eller Norrtåg for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Umeå og Luleå med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Umeå? Hvor ankommer jeg i Luleå?

Afgangsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort
Luleå Notviken station
Kort
Søg efter Umeå Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå

Tog Umeå Luleå

Togbilletter fra Umeå til Luleå kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Umeå til Luleå mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Umeå til Luleå afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Luleå er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togvirksomheder fra Umeå til Luleå

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Umeå Luleå
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt